Forever - Chapter 1



Emma, 15 år och olyckligt kär i Harry Styles är en glad och snäll tjej som är otroligt hjälpsam. Hon har ett blont, långt hår och blåa ögon. Hon får oftast komplimanger över att hon är så himla fin, men har sämre självförtroende än nästan vem som helst. Hon har följt med One Directions resa enda sedan första början. Hon har följt dem på Twitter i snart två år och visste om varenda tweet killarna hade tweetat sedan dess. Hon läser en massa fanfics, fangirlar så fort hon hör eller ser någonting som kopplas till dem och kan varenda låt utantill.

Agnes, 15 år och tvilling till Emma och är lika galen i One Direction som Emma är. Agnes är den där lite kaxiga, skatetjejen som älskar att skratta, prata och står gärna i centrum. Hon har brunt hår, i samma längd som Emma och är inte speciellt noga utav sig. Agnes har ingen crush på någon av killarna, utan är lika förjust i allesammans. 

Emma och Agnes har fått biljetter till One Directions konsert den 14 juni i London, och i samband med det ska de flytta dit. Hennes pappa har fått jobb som musikproducent efter att varit väldigt framgångsrik inom det i Sverige. Nu ville han ta det på högre höjder och sökte ett jobb i London, som han fick. Emma tycker att det skulle bli väldigt kul samtidigt som hon kommer sakna sina älskade kompisar hur mycket som helst. Hon tyckte hon själv var urusel på engelska så hon var väldigt orolig över att skaffa kompisar där borta, men hennes mamma sa att det var ingenting att oroa sig för.

Emma och Agnes är väldigt nära varandra. Båda som sagt, älskar One Direction och har väldigt starka band till varandra även fast de bråkar ganska ofta. Det var ingen tvekan om vem de båda systrarna skulle ta med sig på konserten när de fick reda på att biljetter snart skulle släppas.

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
 
Kort Introduktion, men jag tror jag fick med det viktigaste!